Over mij

De honden in mijn leven zijn mijn grote liefde en passie. Mijn vrije tijd besteed ik daarom voor het grootste deel aan hen. Wandelen, trainen; samen leuke dingen doen!
Alle gehoorzaamheidstrainingen die er zijn heb ik met mijn honden gevolgd. Daarna ben ik gestart met behendigheid, waar ik nu al jaren met mijn honden actief in ben. Sinds kort maakt daar ook hoopers-training onderdeel van uit. Met hoopers houd ik mijn oudere hond actief en hebben we samen nog een boel trainingsplezier!

Om mijn passie met anderen te kunnen delen ben ik begonnen met het geven van hondentraining. Opleidingen die ik voor het werken met honden heb gedaan zijn o.a. Algemene Vorming en Omgang Hond (kynologisch instructeur) bij O&O, EHBO voor honden, de instructeursopleiding Hoopers bij Hoopers Nederland, het vakbekwaamheidsbewijs voor het Honden- en Kattenbesluit is in mijn bezit en ook het diploma voor hondentrimster. Daarnaast volg ik regelmatig bijscholingscursussen.
Mijn manier van trainen is om positief gedrag te belonen. Plezier en gezelligheid staan voorop als het gaat om samen bezig zijn met je hond!

Het werken met honden en de omgang met deze trouwe viervoeters is het mooiste wat er is!

Bij een training met mijn drie cockertjes


Heerlijk wandelen


Behaalde diploma's / certificaten:

Mijn reutje Branco op de kattenloop tijdens een behendigheidswedstrijd


Mijn teefje Bente door de band tijdens een behendigheidswedstrijd