Individuele hondenuitlaatservice

Vindt uw hond andere honden niet leuk om mee te spelen of te wandelen? Kan uw hond niet los lopen om wat voor reden dan ook en daardoor niet met de groep mee? Of heeft u een ongecastreerde reu of loopse teef? Of heeft u een pup die nog niet een uur kan wandelen of spelen? Of vindt u het gewoon geen prettig idee dat er tijdens de groepswandeling weinig specifieke aandacht aan uw hond wordt besteed?

Dan is de individuele hondenuitlaatservice voor u de oplossing!

Mijn aanpak

Ik kom eerst vrijblijvend bij u langs om kennis te maken met u en uw hond. Er wordt besproken wat uw wensen zijn en de behoeftes en mogelijkheden van uw hond. Daarna maken we samen een korte wandeling. Gemaakte afspraken worden na het kennismakingsgesprek op papier gezet. Indien u akkoord bent over hetgeen is geschreven worden de afspraken door u en mij ondertekend. Zo is er duidelijkheid voor iedereen.

En dan....

Dan haal ik uw hond op de afgesproken tijd bij u thuis op en krijgt uw hond een uur lang de volledige aandacht tijdens het uitlaten!

Na de wandeling wordt uw hond verzorgd achtergelaten. Indien nodig wordt uw hond met een handdoek droog gemaakt. Ik laat uw hond schoon achter, zorg voor vers water en geef naar wens een lekkernij. Als uw hond moe en voldaan ligt te slapen, krijgt u altijd een berichtje over hoe de wandeling met uw hond is gegaan.

Tarief:
1 hond: € 17,50 per wandeling/uur - € 160,00 voor een 10-wandelkaart
2 honden van hetzelfde adres: € 25,00 per wandeling/uur - € 225,00 voor een 10-wandelkaart